• Scoala mea pe primul loc

  Concursul Judetean “Scoala mea pe primul loc”

  ELIANA mall promovează şi premiază EDUCAŢIA BRAŞOVEANĂ!

  Concursul Judeţean ,,Şcoala mea pe primul loc!,,

  Ediţia I, Octombrie 2014 – Iunie 2015

  Pentru că educaţia este cea mai puternică armă pe care o putem folosi să schimbăm lumea, ELIANA mall susţine şi sprijină educaţia braşoveană demarând invitaţia de participare la Marele Concurs Judeţean „Şcoala mea pe primul loc”, în perioada Octombrie 2014 – Iunie 2015.

   

  ELIANA mall împreună cu Inspectoratul Şcolar Braşov şi televiziunea Mix2TV, prin intermediul emisiunii pentru copii „Tortul de Ciocolată”, prezentată de Zâna Adriana, începând cu luna Octombrie 2014, lansează Concursul Judeţean „Şcoala mea pe primul loc” în cadrul învăţământului preşcolar, primar şi gimnazial din judeţul Braşov.
  Show-ul de televiziune pentru copii „Tortul de Ciocolată”, prezentat de Zâna Adriana, se filmează în ELIANA mall, întotdeauna în ziua de Vineri, începând cu ora 17:00, de două ori pe lună, începând din 3 Octombrie 2014 până în Iunie 2015. În luna Iunie 2015 va fi organizată Gala de Decernare a Premiilor Concursului Judeţean „Şcoala mea pe primul loc”.
  Datele evenimentelor pentru anul 2014 sunt: Vineri, 3 Octombrie, 24 Octombrie, 7 Noiembrie, 21 Noiembrie, 5 Decembrie şi 12 Decembrie.
  Invităm profesorii, învăţătorii şi educatori să se înscrie împreună cu elevii participanţi în cursa celui mai bun proiect şcolar, demarat în anul 2014, în judeţul Braşov.
  Toţi participanţii la Concursul Judeţean „Şcoala mea pe primul loc” sunt promovaţi, prezentaţi şi apreciaţi în cadrul emisiunii „Tortul de Ciocolată”, cât şi în ELIANA mall, centrul comercial deschis publicului pentru a admira valorile noastre braşovene.
  Cele mai bune proiecte şcolare înscrise în Concursul Judeţean „Şcoala mea pe primul loc” intră în competiţia pentru Marele Premiu – Trofeul Steaua ELIANA mall împreună cu suma de 3.000 lei. Premiul al Doilea reprezintă suma de 1.500 lei împreună cu Placheta Concursului, iar Premiul al Treilea reprezintă suma de 1.000 lei împreună cu Placheta Concursului. Cele 3 Mari Premii sunt oferite de ELIANA mall, ca recompensă pentru performanţa şi excelenţa în educaţie atât a cadrelor didactice, cât şi a elevilor implicaţi. Toţi participanţii primesc Diploma de Participare la Concursul Judeţean „Şcoala mea pe primul loc”.
  Pentru detalii şi informaţii privind Concursul Judeţean „Şcoala mea pe primul loc” ne puteţi contacta:
  – Direct la adresa Administraţia ELIANA mall (str. Bazaltului, nr. 2, etaj 1)
  – Telefonic la 0751 018 922
  – Email sofia@eliana-mall.ro, Sofia Teleanu – Marketing Manager ELIANA mall.
  Regulamentul Concursului împreună cu Formularul de Înscriere vă rugăm să le descărcaţi accesând linkurile de mai jos:
  Regulament Concurs Judetean Scoala mea pe primul loc 
  Fisa de Inscriere Concurs Scoala mea pe primul loc 
  Sursa: www.eliana-mall.ro