• Franciza

  ReCreativ este un concept nou, un magazin recreativ și educativ, care se adresează atât întregii familii, cât și amatorilor de artă și profesioniștilor.

  Ce oferim?

  ReCreativ este un concept unic, diferit și special prin ceea ce oferă. Magazinul ReCreativ nu este un magazin obișnuit, tradițional, în care clientul intră, vizualizează produsele, le cumpără și atât. ReCreativ este un magazin în care clientul intră cu drag, un loc în care se poate relaxa într-un mod interactiv, unde, sub îndrumarea atentă a profesioniștilor își poate crea diverse obiecte personalizate, cadouri unice și multe alte lucruri interesante. ReCreativ este un model unic de magazin care încurajează petrecerea timpului liber într-un loc relaxant, plăcut și benefic pentru toți membrii familiei.

  ReCreativ oferă în același timp și un cadru educațional puternic, un loc în care copiii își dezvoltă partea creativă. ReCreativ sprijină toate formele de creativitate, mai ales cea artistică, atât în cadrul școlilor, cât și în magazin. Prin cursurile oferite, ne-am propus să stimulăm gândirea creativă și intuiția fiecărui copil. Creativitatea este motorul inovării și deține un rol foarte important în dezvoltarea personală a copiilor, ajutându-i în exprimare, în percepția asupra anumitor lucruri, cât și în progresul pe plan social.

  Printre serviciile oferite de magazin se numără și aniversarea zilelor de naștere. Aniversarea zilei de naștere reprezintă un eveniment special pentru fiecare copil, tocmai de aceea ReCreativ vine în ajutorul părinților cu un concept nou: o zi de naștere unică, recreativă și constructivă în același timp.Sărbătoritul își poate crea propriile invitații, iar la sfârșitul petrecerii, pe lângă obiectele realizate va primi și un album cu poze de la aniversarea lui.

  ReCreativ se adresează și companiilor prin organizarea de teambuilding-uri cu ajutorul unor programe speciale prin care fiecare participant își va dezvolta creativitatea și munca în echipă, iar compania va avea un angajat mai concentrat, creativ și eficient.

  Pe lângă serviciile oferite, în magazinul ReCreativ se pot găsi produse de calitate, atent selecționate, precum și produse unice marca ReCreativ . Printre categoriile de produse se numără: birotică/papetărie, rechizite școlare, jocuri educaționale, mărgele și accesorii, obiecte pentru decorat, produse pentru pictat.

  Pentru cine?

  ReCreativ se adresează atât întregii familii, cât și amatorilor de artă și profesioniștilor. Segmentul nostru țintă nu are restricții, de la copii pana la adulti care doresc sa-si dezvolte imaginatia prin creativitate.

  Avantajele dvs.

  ReCreativ , un concept unic, diferit și special prin ceea ce oferă.
  ► Deschiderea rapidă a unei afaceri proprii, afacere de succes care are deja produse consacrate.
  ► Un know-how preluat “la cheie”.
  ► Promovare intensă a brand-ului.
  ► Suport în acțiuni de marketing.
  ► Suport în amenajarea magazinului
  ► Asistență în alegerea locației.
  ► Sprijin în aranjarea produselor în magazin.
  ► Aprovizionare săptămânală gratuită.
  ► Training de inițiere pentru francizat.
  ► Training pentru personal.
  ► Oportunități de dezvoltare teritorială și exclusivitate în zonă.
  ► Produse atent selecționate.
  ► Exclusivitate pentru produsele unice marca ReCreativ ► Produse din import în proporție de 80%.
  ► Marjă de profit foarte bună.
  ► Venituri din mai multe activități: cursuri în școli, ateliere de creație în magazin, organizări zile de naștere, teambulding-uri, vânzarea produselor din magazin.

  ReCreativ este un concept nou, un magazin recreativ și educativ, care se adresează atât întregii familii, cât și amatorilor de artă și profesioniștilor.

  Pentru mai multe detalii: franciza@re-creativ.ro