• Despre noi

    Misiunea noastră este de a încuraja dezvoltarea creativităţii atât la copii, cât şi la adulţi, prin petrecerea timpului iber într-un ambient relaxant, creativ şi distractiv alături de o echipă tânără şi creativă.

    În cadrul magazinului ReCreativ găsiţi o gamă largă de produse din domeniul creativ-hobby şi artă,. In proportie de 80% produsele sunt importate de compania noastra, sunt articole atent selectionate si care va ofera garantia unor produse cu preturi avantajoase. Magazinul ReCreativ oferă Ateliere de Creaţie pentru copii şi adulţi, desfăşurate atât în magazin (str. Mihail Sadoveanu nr. 9, Braşov), cât şi în grădiniţe şi şcoli sau alte locaţii sub atenta îndrumare a specialiştilor noştri. În cadrul Atelierelor de Creaţie puteţi realiza obiecte creative prin diverse tehnici: Quilling, Tehnica şerveţelului, Tehnica 3D, Pictura pe sticla, Pictură pe lemn, Scrapbooking, Mozaic etc.

    De asemenea, magazinul organizează Aniversări zile de naştere în stil ReCreativ. Pentru fiecare aniversare se poate alege o temă de lucru în funcţie de vârstă şi îndemânare, iar copiii vor realiza obiecte unice şi speciale în cadrul atelierului, sub îndrumarea echipei