• 30
  May

  Trandafiri din hartie

  http://blogrecreativ.re-creativ.ro/archives/2032

  p1050327

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Trandafiri din hartie pentru decoratiuni handmade! Acesti trandafiri pot fi folositi ca decor pt mese festive daca ii atasati pe crengute, puteti decora cutiute pentru cadouri, pot fi folosite in buchete de mireasa, etc!

  p1050290

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  1.Incepeti prin a va alege hartia.  Noi am mers pe nuante de alb, ivoar si hartie pergamentata  potrivite pentru  un cadou de mireasa.  Este important  ca indiferent de culoarea pe care o alegeti sa va asigurati ca hartia sa nu prezinte impuritati sau sa fie de alta culoare pe cealalta fata caci e posibil ca ambele parti sa se vada pe flori.

  p1050293

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  2.Se taie hartia in patrate.  Puteti  sa le taiati de dimensiuni diferite si anume intre 5 sau 10 cm.

  p1050295

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  3. Decupati patratele in forme de tip circular. Nu trebuie sa le taiati perfect.

  p1050296

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  4. In urmatorul pas taiati formele  rotunde in spirale. Daca simtiti ca nu puteti sa taiati cu mana libera puteti desena cu creionul spirala dar nu e necesar si important ca formele sa fie perfecte. Este mai usor in aceasta maniera. Taiati ultimul cerc in mijlocul spiralei.

  p1050299

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  5. Cu ajutorul unui ac de quilling rulati spirala incepand cu partea exterioara. Se ruleaza spre interior pana la capat.

  p1050301

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  6.Cand ajungeti la capat ar trebui sa arate precum in imagine. Scoateti cu grija trandafirul de pe acul de quilling. Se va derula un pic dar isi va mentine forma de ansamblu.

  p1050302

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Si trandafirul este gata!!

  7. Decorati cutia cu acesti minunati trandafiri . Ca sa mai poata fi refolosita cutia sa nu lipiti direct trandafirii pe capac . Decupati un carton un pic mai mic decat capacul si atasati trandafirii cu ajutorul unui pistol de lipit sau un aracet direct pe carton.

   

Comments